Προνόμια Πελατών


Προσωποποιημένες Προσφορές
1)     Ως   «Πελάτες» του TYPOGRAFOS.GR  λαμβάνετε "προσωποποιημένες" προσφορές για τις διάφορες κατηγορίες των προϊόντων μας.

Δωροεπιταγές
2)      Ανάλογα με το ύψος των παραγγελιών που πραγματοποιείτε στο σύνολο κάθε μήνα  κερδίζετε και μια αντίστοιχη δωροεπιταγή, που θα μπορείτε να εξαργυρώνετε με την επόμενη παραγγελία σας. Πιο συγκεκριμένα:
Παραγγελίες                 Αξία της Δωροεπιταγής
1 – 1000 €                     0%
 1001 € – 1500 €            3%
1501 € – 2000 € 4,5%
2001 € και άνω              7%
 Η Δωροεπιταγή ισχύει για εξαργύρωση 10 εργάσιμες ημέρες από την έκδοσή της και αφορά μόνο παραγγελίες από τον τιμοκατάλογο.
Στην αξία των παραγγελιών δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, τα μεταφορικά έξοδα, δαπάνες προς τρίτους, ειδικές προσφορές.

Προνομιακή συνεργασία με τρίτους
3)     Θέλουμε  και μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συνεργάτες μας, έχουμε εξασφαλίσει μέσα από ειδικές συμφωνίες, μοναδικά προνόμια με άλλες επιχειρήσεις, όπως, εταιρείες πληροφορικής, μεταφορικές, κειμενογράφους, φωτογράφους, κλπ.

Συμμετοχή σε κληρώσεις
4)     Συμμετέχετε σε κληρώσεις με πολλά πλούσια ΔΩΡΑ όπως, συνδρομή σε περιοδικά του κλάδου, λογισμικά, ακόμα και για διακοπές.  

Ανοιχτή Γραμμή Προσωπικής Εξυπηρέτησης
5)     Οι πελάτες μας ανήκουν σε διάφορους κλάδους του χώρου  (γραφίστες, τυπογράφοι, επιγραφοποιοί, οργάνωσης εκδηλώσεων κλπ.).   Έτσι, λοιπόν, δεν έχουν πάντα την απαραίτητη τεχνογνωσία για να υποστηρίξουν το πλήθος των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτουμε.
Για το λόγο αυτό καθιερώσαμε την «Ανοιχτή Γραμμή» από την οποία απαντάμε σε κάθε σας απορία.

Μόνο το TYPOGRAFOS.GR σας εξασφαλίζει τα προνόμια που σας αξίζουν!