Ποιοί είμαστε

Η TYPOGRAFOS.GR ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2007 αποκλειστικά και μόνο με Χονδρική Πώληση b2b (Business-to-business) σε επαγγελματίες της επικοινωνίας (γραφίστες, διαφημιστές, τυπογράφους, επιγραφοποιούς, κλπ). Καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό στο κλάδο της Διαφήμισης, διότι μέχρι τότε ΚΑΜΙΑ παρόμοια εταιρεία δεν είχε τόσο μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, σε τιμές ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χονδρικής.

Χάρη στη συνέπεια, την άριστη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές αλλά προπάντων, ο σεβασμός στον πελάτη, την καθιέρωσαν στην συνείδηση των πελατών της και απέκτησε ηγετική θέση στον κλάδο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης.

Ο αρχικός σχεδιασμός της εταιρείας παραμένει ο ίδιος, δηλαδή πώληση ΜΟΝΟ χονδρική.

Ωστόσο γνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το δίκτυο των μεταπωλητών της στις ανάγκες των τελικών πελατών ξεκινά ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης πωλήσεων.

Ο τελικός πελάτης επικοινωνεί με την TYPOGRAFOS.GR, αναφέρει τις ανάγκες προβολής του και η TYPOGRAFOS.GR τον φέρνει σε επαφή με τον πλησιέστερο συνεργάτη της.

Το Δίκτυο της TYPOGRAFOS.GR ξεπερνά τους 600 τοπικούς συνεργάτες - μεταπωλητές (που καθημερινά αυξάνονται) κάποιος είναι δίπλα σας, με μεράκι, τεχνογνωσία και διάθεση να κάλυψη ΚΑΘΕ ΣΑΣ διαφημιστική ανάγκη.